Kisvállalati marketing

Kisvállalati marketing

Miért?

Induló- vagy kisvállalkozóként nincs tőkéd arra, hogy külön specialistákat alkalmazz minden területre: valakit a social média csatornákra, valakit a weboldal miatt, mást pedig pr vagy offline területre.

Ezért van szükséged egy szakemberre, aki minden területen otthon van, tud tanácsot adni, segít rendszert építeni és növekedni, hogy legyen elég profitod arra, hogy a fenti specialistákat megfizesd.

​Ez a személy vagyok én.

Mikor?

Ha még csak ötleted van, és kell valaki, aki a nulladik lépéstől segít, hogy tudatosan és hatékonyan építsd a vállalkozásodat, a marketingedet.

Ha van egy vállalkozásod, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd, és ezen szeretnél javítani. Abban segítek, hogy több érdeklődőd, feliratkozód, olvasód, vásárlód és bevételed legyen.

Ha van egy olyan jól működő vállalkozásod, amit csak hagyományos eszközökkel működtetsz, és szeretnél végre hatékonyan kilépni a digitális térbe. Segítek, hogy meghatározó legyen az online jelenléted, és kihasználhasd az automatizmusok adta lehetőségeket.

Ha még csak ötleted van, és kell valaki, aki a nulladik lépéstől segít, hogy tudatosan és hatékonyan építsd a vállalkozásodat, a marketingedet.

Ha van egy vállalkozásod, ami nem úgy működik, ahogyan szeretnéd, és ezen szeretnél javítani. Abban segítek, hogy több érdeklődőd, feliratkozód, olvasód, vásárlód és bevételed legyen.

Ha van egy olyan jól működő vállalkozásod, amit csak hagyományos eszközökkel működtetsz, és szeretnél végre hatékonyan kilépni a digitális térbe. Segítek, hogy meghatározó legyen az online jelenléted, és kihasználhasd az automatizmusok adta lehetőségeket.

Mikor?

Kivel?

Azon dolgozom, hogy hatékony rendszerekben, stratégia mentén és költséghatékonyan működhessenek azok a kisvállalkozások, akik tőlem várnak segítséget.

Nagyon egyszerű az elvem: csak arra költs, amire muszáj, és annyit, amennyi reális. Akkor vagyok sikeres, ha a közös munka eljuttat Téged oda, hogy a marketingedet kiszervezheted kivitelezőknek, Te pedig kizárólag a szakmádra koncentrálsz.

Ebben segít a csapatom, akiket csak Cloud Ügynökségnek hívok, hiszen mindannyian szabadúszók, sokan vannak, és minden ügyfélnek a legalkalmasabb szakértőket válogatom össze, akik a legjobban passzolnak az ő vállalkozásához.

Miben tudunk neked segíteni?

MARKETING STRATÉGIA 
MARKETING TERV

Ha káosznak érzed a vállalkozásod, és kellene valaki, aki segít rendet tenni.

Ha túl sok a marketing témájú cikk, tanulmány és tananyag a neten, és kellene valaki, aki segít eldönteni, hogyan kezdj neki.

Ha nem tudod röviden és ütősen megfogalmazni, hogy kinek és mit adsz, ha nem tudod elmondani, mitől vagy egyedi és a legjobb.

KONZULTÁCIÓ
 

Ha nem tudod, hogyan valósítsd meg a terveid.

Ha segítség kell a különböző marketing eszközök használatában, akár Facebook hirdetésekről, weboldal beállításokról vagy hírlevél rendszerről van szó.

Ha egyedül vagy, és kellene valaki, akivel megbeszélheted az ötleteidet, aki szakmai kritikával segíti a munkádat, aki őszintén megmondja, ha valami béna.

CLOUD ÜGYNÖKSÉG
KKV-K SZÁMÁRA

Ha szeretnéd kiszervezni a marketing feladatokat.

Ha a hagyományos ügynökségek díjazása (még) túl drága a számodra, mégis jól jönne egy csapat, akik tehermentesítenek, hogy te csak a szakmai munkával törődj.

Ha szeretnél egy saját marketing csapatot, de full-time még nem tudnál finanszírozni egyet, egyedül azonban már kevés vagy az egyre tornyosuló munkára.

Nem tudsz dönteni? Keress minket, és segítünk!

MARKETING STRATÉGIA ÉS MARKETING TERV

A közös munka első fázisaként megvizsgáljuk a vállalkozásod aktuális helyzetét, és az eredményeket felhasználva dolgozzuk ki a jövőbeli stratégiát. Veled (a megbízóval) közösen alakítjuk ki a célszámokat, a feladatokat és a mérföldköveket, amelyek alapján a marketing terv elkészül.

A 3+1 alkalmas stratégia konzultáció alatt veled közösen kidolgozzuk a stratégia alapjait. A cél az, hogy megismerjük a stratégiához szükséges teljes koncepciót, továbbá a lényeges dolgokat közösen megbeszéljük, kitaláljuk.

1. ALKALOM

  • Küldetés és célok 
  • Üzenet
  • Szolgáltatások/ Termékek

2. ALKALOM

  • Célcsoport meghatározása 
  • Versenytárs elemzés
  • Csatornák feltérképezése

3. ALKALOM

  • Alap marketing-rendszer összeállítása 
  • Ütemezés alapjainak kidolgozása

A +1 alkalom az, amikor a marketing rendszert, a stratégiát és az ütemezést véglegesítjük. Megállapítjuk a legfontosabb feladatokat és határidőt rendelünk hozzájuk. A harmadik és a negyedik alkalom között legalább 1 hétnek kell eltelnie, hiszen az első három alkalom információit közösen átbeszéljük a csapatom legalább kettő tagjával – így nem egy, de három szakember dolgozik majd a marketing stratégiád sikerességén.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ
DÍJSZABÁS

3 +1 x 2 óra

 

450.000 huf (AAM)

A marketing stratégia és marketing terv tartalmazza: 3+1 alkalom konzultáció (4×120 perc); Versenytárs elemzés (Excel); Marketing stratégiát (PDF) ; 1 éves marketing tervet (Excel)

Fontos! Amennyiben a vállalkozásod üzleti alapjai nincsenek kidolgozva, így a marketing stratégiai konzultációt megelőzi egy üzleti stratégia rész. Ebben az esetben az ajánlat a következőkben módosul: 5+1 alkalom, 510.000 huf

 

KONZULTÁCIÓ

A konzultáció helye és ideje rajtad múlik. Általában a belvárosban találkozom az ügyfeleimmel, vagy a Paulay Ede utcai irodában, vagy egy jó kis kávézóban. Ha szeretnéd, lehet nálad is, amennyiben nincs messze az irodád a belvárostól.

Az első találkozót emailben egyeztetjük majd, utána viszont szabadon foglalhatsz időpontot az online foglalási rendszerünkben, amivel láthatod az időbeosztásom hetekre előre.

Egyéni konzultáció (120 perc): 45.000 huf/alkalom

Egyéni konzultáció (60 perc): 25.000 huf/alkalom 

CLOUD ÜGYNÖKSÉG KKV-K SZÁMÁRA

A csapatot, akikkel dolgozom, csak úgy hívom, Cloud Ügynökség, hiszen mindannyian szabadúszók, sokan vannak, és minden ügyfélnek a legalkalmasabb szakértőket válogatom össze, akik a legjobban passzolnak az ő vállalkozásához – vagyis a tiédhez.

Két állandó munkatársam van, Ábel és Eszter, velük biztosan találkozni fogsz, ha gyütt dolgozunk majd. A többiek között van webdesigner, UX szakértő, grafikus, szövegíró, webshop-specialista, kkv PR szakértő, fotós és sorolhatnám.

TECHNIKAI INFORMÁCIÓ
DÍJSZABÁS

havidíjas rendszer, minimum 6 hónapos szerződéssel

 

egyedi ajánlat alapján

Minden ügynökségi munka egy közös marketing stratégia elkészítésével kezdődik. Stratégia nélkül, vagy más szakember által készített stratégiával nem tudunk dolgozni.

A CSAPAT

Csapó-Bíró Eszter

csapat koordinátor

Gyetvai Eszti

szakmai projektmenedzser

Egerszegi Nóri

szakmai projektmenedzser

Lenovics Evelin

szakmai projektmenedzser

Fazekas Jani

marketing szakmai asszisztens

Heinrich Dorka

kkv PR specialista

NULLADIK TALÁLKOZÓ

Az első (nulladik) találkozó DÍJTALAN, amennyiben megállapodunk a közös munkában. A találkozó díja 45.000 Ft/ 120 perc, amely előre fizetendő. Ha az ügyfelem leszel, akkor ezt az összeget az első havi számládból jóváírom. Ha azért nem jutunk egyezségre, mert én nem tudtam elvállalni az általad kért munkát, akkor az összeget visszautalom neked.