KKV SOCIAL MEDIA WORKSHOP

Tervezzük meg a vállalkozásod
Instagram fiókját!
ajándék ebookkal

maximum 5 fő/ időpont, hogy
személyreszabott tippeket kapj!

KKV SOCIAL MEDIA WORKSHOP

Tervezzük meg a vállalkozásod Instagram fiókját! 
ajándék ebookkal

}

2×3 óra workshop

h

ajándék e-book

kkv marketing klub tagság 

mi az instagram rulez?

Az Insta Rulez workshopon maximum 5 fő részvételével,  2*3 órában tervezzük meg vállakozásod instagram fiókját és annak stratégiáját. Ez nem csak egy szimpla előadás. A workshopon kapott elméleti tudás mellett a gyakorlati példákon van a hangsúly. A nap végén biztosan készen állsz, hogy létrehozd saját Instagram fiókodat!

100% pénzvisszafizetési garancia

ha a workshopon nem azt kaptad, amire számítottál, kérdés nélkül visszafizetem az összeget!

Kinek hasznos?

KKV VEZETŐKNEK

hiszen nem tudod kiszervezni a munkát egyetlen social media menedzsernek sem, ha te nem érted a platformot. Vagyis de, ki tudod… csak simán átverhetnek.

egyéni vállalkozóknak

hiszen neked kell megtervezned, elindítanod és működtetned a csatornáidat. Ha pedig rosszul csinálod, azt közvetlenül a saját pénztárcádon érzed!

marketingeseknek

hiszen folyamatosan fejlődnöd kell, ezen a tréningen pedig az egyik első magyar insta könyv szerzőjétől tanulhatsz.

BIZONYTALANOKNAK

aki saját maga szeretné elindítani és felfuttatni az Instagram fiókját.

kitől fogsz tanulni?

Babanics Írisz vagyok, Kisvállalati marketing tanácsadó

AZ ÜGYFELEIM NAGY RÉSZE EGYÉNI VÁLLALKOZÓ, VAGY KKV, ÍGY PONTOSAN TUDOM, MILYEN NEHÉZSÉGEKKEL ÁLLSZ SZEMBEN NAP MINT NAP.

70+ ELÉGEDETT ÜGYFÉL
300+ KVV MARKETING TANÁCSADÁS
AZ ELMÚLT 3 ÉVBEN

100+ LEOKTATOTT ÓRA, MAGÁNSZERVEZÉSBEN, EGYETEMEN ÉS AKADÉMIÁN 

1 saját könyv:
Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához

Répássy Zsuzsanna

Elvileg rutinos online marketinges vagyok és tudom, mit szeretnék, de a saját startupnál számtalan más feladattal kell foglalkoznom. Írisz az első, akire tényleg rá mertem bízni a saját területem teendőit, sőt, mellette úgy érzem, végre én is tanulok újat.

RÉPÁSSY ZSUZSANNA

TULAJDONOS – ittaszezon!

Geosics Regina

Írisz egyszerűen fantasztikus! Egy kincs számunkra. Ezzel mindent elmondtam 🙂

GEOSICS REGINA

TULAJDONOS – Perla Skincare

Sáfárnyos Tamás

 Széleskörű tudása, nagy tapasztalata van KKV marketing területen. Nagyon sokat tanultam, tanulok tőle, mindig várom a következő konzultációnkat,
jó vele együtt dolgozni!

SÁFRÁNYOS TAMÁS

TULAJDONOS – CodingLab

Kéri Zsuzsi

Írisz proaktív és energikus, mindig naprakész tudással.
Nem csak remekül átvette a munkámat,de rengeteget tanulok is tőle!

KÉRI ZSUZSI

communications lead – Impact Hub

Ács Sarol

Gyorsan átlátja a projekteket, és szuperül alkot stratégát, nagyon jó érzéke van az összefüggések felismeréséhez. Íriszt őszíntén ajánlom, ha olyan segítségre számítasz, aki segít a céljaid elérésében miközben még jókat is tudtok beszélgetni.

ÁCS SAROLTA

PR ACCOUNT – Vesc’Art

lássuk a workshop ProgramOT!

10:00 – 11:00

üzenet és pozicionálás

Ahhoz, hogy sikeres legyen a közösségi média jelenléted, meg kell határoznod egy egyedi és konkrét üzenetet, továbbá ismerned kell a platformon futó trendeket a szektorodban. Ebben az órában azon dolgozunk majd, hogy legyen egy ilyen üzeneted és segítek pozicionálni a vállalkozásodat.

11:00 – 12:00

célcsoport meghatározás avatar módszerrel

Tipikus mumus. “Minek és mégis mire fogom használni?” kérdezik sokan, vagy azt mondják “Nekem mindenki a célcsoportom, ez annyira jó termék/ szolgáltatás!” Ebben az órában nemcsak arról lesz szó, hogyan határozd meg a célcsoportodat, hanem hogy mennyi terület van a marketingedben, ahol elengedhetetlen lesz!

12:00 – 13:00

közösségi platformok, jellemzőik, előnyük és hátrányuk

A délelőtt utolsó óráján átnézzük az instán kívüli social media platformokat. Az eddigi tréningeken többször kiderült már, hogy nem a megfelelő felületeken van jelen egy cég, és érdemes áthelyeznie a fókuszt. Milyen alapvető tudnivalók vannak a Facebookról, a Youtuberól, a Pinterestről, a Snapchatről, a Twitterről és a LinkedInről?

13:00 – 14:00

ebédszünet

A workshop díja tartalmazza a kávét, teát és egy kis tízórait.
Az ebédet mindenki maga állja.

14:00 – 15:00

instagram stratégia

A délelőtti munka alapján kialakítjuk a vállalkozásod Instagram stratégiáját. Segítek kitalálni, hogy a lehetséges opciók közül melyik passzolna leginkább a marketing stratégiádba.

15:00 – 16:00

tartalom-, és vizuális tervezés

Az insta nulladik lépése, hogy legyenek jó képeid és ütős szöveged. Ezen fogunk dolgozni ebben az órában. Eszközöket mutatok, hogyan tervezheted meg a tartalmaidat gyorsan és hatékonyan, és ötleteket adok arra is, miről szóljanak a posztok.

16:00 – 17:00

követőszerzés és partnerkapcsolat

Az insta lelke az interakció, így muszáj lesz követőket szerezned és kommunikálnod vele. A workshop utolsó órájában szó lesz a követőszerző technikákról, hogy miként lehet ezt automatizálni (és megéri-e), és arról is, hogyan lehet sikeres partnerkapcsolatokat kialakítani.

Miért tőlem tanulj?

rád szabom az anyagot

Nagyon szeretek tanítani, és az eddigi visszajelzések alapján jó tőlem tanulni. Nincsenek kész paneleim, minden előadás, szeminárium és tréning egyedi, hiszen a hallgatóságra szabom.

nem csak oktatom

A mindennapokban marketing tanácsadóként folyamatosan valódi vállalkozásokkal dolgozom. A munkám túlmutat a közösségi média jelenléten, de szerves részét képezi.

saját könyv a témában

2018 novemberében jelent meg saját könyvem az Instagram marketingről. Kevés szakember van jelenleg Magyarországon, aki ennyire friss és gyakorlatias tudással rendelkezik a témában.

miért ezt a workshopot válaszd?

Ajándék e-book

Minden résztvevő megkapja az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához című könyvem eBook verzióját, amelyhez a könyvbemutatón tartott mini tréning videós anyaga mellékletei is járnak.

kkv marketing klub tagság

a workshop résztvevők bekerülnek a zárt facebook csoportomba, ahol elérhetőek tudástár anyagok, az online időpont foglaló rendszerem és bármikor lehet kérdezni, szakértők válaszolnak!

szakértői segítség

Kedvezmény kollégáimnál, Heinrich Dorka kkv PR szakértőnél és Csató Zsuzsi fotós és vizuális tanácsadónál.
Összesen több mint 20.000 ft értékben!

fél órás telefonos utókövető konzultáció

ingyenes 30 perces konzultációt biztosítok minden résztvevőnek, amely igény szerint kibővíthető 1 órás  személyes konzultációra 15.000 Ft helyett 10.000 Ft-ért

Jelentkezz most!

5 fő / workshop

49.990 huf / fő

INGYENES TELEFONOS UTÓKÖVETŐ KONZULTÁCIÓ (30 PERC), AMELY KIBŐVÍTHETŐ 1 ÓRÁS KONZULTÁCIÓRA, ÍGY A DÍJÁBÓL KEDVEZMÉNY (15.000 HUF HELYETT CSAK 10.000 HUF)

 

HEINRICH DORKÁNÁL A MÁSODIK KONZULTÁCIÓ AJÁNDÉK
(11.500 HUF ÉRTÉK)

ajándék ebook

CSATÓ ZSUZSINÁL A MÁSODIK KONZULTÁCIÓ DÍJÁBÓL KEDVEZMÉNY (15.000 HUF HELYETT CSAK 5.000 HUF)

kKV MARKETING KLUB TAGSÁG

100% pénzvisszafizetési garancia, ha nem volt hasznos a Workshop részvételed ingyenes!

kkv social media workshop

instagram rulez!

következő időpont

HAMAROSAN

BUDAPEST, PAULAY EDE UTCA 15.

HOGYAN TUDSZ FIZETNI?

Egyelőre dolgozom az online fizetés beállításán, így átutalással fizethetsz! Add meg az adataidat, küldd el a jelentkezést, én pedig küldök minden infót emailben!

MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS UTÁN?

A jelentkezés elküldése után emailben küldöm a díjbekérőt és a fizetési adatokat. Az átutalás beérkezése után elküldöm a végszámlát és a további tudnivalókat!

HOGYAN TUDSZ FIZETNI?

Egyelőre dolgozom az online fizetés beállításán, így átutalással fizethetsz! Add meg az adataidat, küldd el a jelentkezést, én pedig küldök minden infót emailben!

MI TÖRTÉNIK A JELENTKEZÉS UTÁN?

A jelentkzés elküldése után emailben küldöm a díjbekérőt és a fizetési adatokat. Az átutalás beérkezése után elküldöm a végszámlát és a további tudnivalókat!

Gyakran ismételt kérdések

Azok is jelentkezhetnek, akik még nem rendelkeznek Instagram fiókkal?

Természetesen igen! Amint a workshop gyakorlati részéhez érkezünk azzal kezdjük, hogy létrehozzuk az insta fiókodat.

Ha már futtatom az insta fiókomat és viszonylag sűrűn posztolok, akkor is érdemes eljönnöm?

Az, hogy fent vagy Instagramon és posztolsz még önmagában nem elegendő. Az igazi kérdés, hogy valóban sikerre szeretnéd-e vinni? Ha be akarod biztosítani az Instagram jelenlétedet és több potenciális követőt szeretnél szerezni, akkor egy jól átgondolt stratégiát kell felépítened. A képek, a témák és a szövegek tervezése egyaránt kulcsfontosságúak.

Elakadtam az Instagrammal és csak egy-két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban. Van lehetőség arra, hogy mutass egy-két konkrét trükköt a problémám megoldására?

Ha csak 1-2 kérdésed van, akkor ajánlom figyelmedbe a személyes konzultációmat!

Ha a jövőben nem szeretnék tovább foglalkozni az Instagram fiókom kezelésével, akkor van lehetőség további együttműködésre?

A CLOUD csapatommal foglalkozunk tartalom gyártással és instagram fiók kezeléssel is. Amennyiben nekünk szeretnéd kiszervezni ezt a folyamatot, élj a 30 perces utókövető konzultáció lehetőségével! Ha ezután is további kérdések merülnek fel benned, foglalj időpontot a személyes konzultációmra, ahol igény szerint és egyedi ajánlatok alapján meg tudunk egyezni a további közös munkában.

Mivel készüljek? Mit hozzak magammal a workshopra?

Telefont és töltőt!!! Az Instagram asztali gépes verziója, még nem tart azon a szinten, hogy alkalmazni tudjuk egy workshopon. Eszközt, amivel jegyzetelsz. Ezt teljesen rád bízom. Ha laptopon szeretsz jegyzetelni akkor azon, ha ragaszkodsz a ceruza/toll és papír verzióhoz, az is teljesen rendben van. A workshop díja tartalmazza a kávét, teát és egy kis tízórait. Az ebédet viszont mindenki maga állja. Ha otthonról hozod az ebédedet, van hűtőnk, ahol tárolhatod.

Már több tananyagot olvastam és nem jutottam egyről a kettőre! Mi van, ha ezzel sem jutok előrébb?!

A megvalósítás része teljesen rajtad múlik, de ha úgy érzed, hogy nem kaptad meg a kellő segítséget, akkor kérdés nélkül visszautalom a workshop díját!

A cégnél többen foglalkozunk marketinggel, van-e lehetőség hogy többen eljöjjünk?

Természetesen igen. Arra viszont nincs lehetőség, hogy egy jelentkezési díjjal többen részt vegyenek.
Céges csoportos kedvezményre van lehetőség. Írj egy üzenetet és megbeszéljük a részleteket!

Mi személyre szabott workshopot szeretnénk a cégünk számára, erre is van lehetőség?

Igen, az elmúlt egy évben több kihelyezett tréninget is tartottam (pl. a WWF-nek). Egyedi ajánlatért kérlek írj egy emailt!

Mit jelent a KKV Marketing Klub tagság?

A KKV Marketing Klub az én saját “VIP” Facebook csoportom ügyfeleim és partnereim számára. Amellett, hogy hasznos és érdekes tartalmakat osztok meg itt is, a csoport tagjai is szabadon kérdezhetnek bármit, megoszthatják tapasztalataikat és networking szempontjából sem utolsó.