UPDATE: Elindult a program! Hamarosan jelentkezek az új hírekkel, de ha elsőként szeretnél értesülni a következő mentorprogramról, iratkozz fel és ígérem, értesítelek! 


Pályázd meg a 4 hetes mentorprogramot és végezd el díjmentesen az Üzleti terv és marketing stratégia tanfolyamot egy 4×30 perces személyes mentorprogrammal kiegészítve!

Kezdő vagy újrakezdő vállalkozó vagy? Van egy ötleted, de nem tudod, hogyan kezdj bele a vállalkozásba? Már évek óta vállalkozol, de még sosem készítetted el az üzleti terved vagy marketingstratégiád?

Ha ezek közül a kérdések közül bármelyik igaz rád, akkor jó helyen jársz!

Elkészült az Üzleti terv és marketing stratégia tanfolyam, aminek segítségével és egy kis önszorgalommal megalapozhatod vállalkozásod jövőjét,  saját magadnak elkészítheted az üzleti tervet és marketingstratégiát.

Pályázd meg te is a programot!

Mit kapsz, ha tiéd a 4 sikeres pályázat egyike?

Tiéd lesz díjmentesen

  • a 60+ oldalas online tananyag,
  • a letölthető munkafüzet,
  • 4 héten keresztül minden hétfőn 30 perc online konzultáció velem,
  • a tagság egy zárt Facebook csoportba, ahol a többi mentorálttal megoszthatod tapasztalataidat, és felteheted a kérdéseidet.

Ráadásul amikor végeztél a kitöltött munkafüzettel, a CLOUD Marketing & Menedzsment Ügynökség egyik szakembere elolvassa és véleményezi azt.

A pályázat határideje

A pályázatok beküldési határideje május 3. éjfél.
A jelentkezéseket május 6-ig bíráljuk el, minden pályázó visszajelzést kap.

Az értesítést követően 4 hét áll a mentorprogramban résztvevők rendelkezésére, hogy elvégezzék a tanfolyamot, és elkészítsék saját üzleti tervüket, marketingstartégiájukat és marketingtervüket.

A pályázat feltételei

Milyen kötelezettségeket vállalsz, amennyiben sikeres elbírálást kap a pályázatod, és elkezded a programot?

  • 4 hét alatt elvégzed az online tanfolyamot és teljesen kitöltöd a munkafüzetet,
  • videóblogot készítesz a tanfolyam elvégzéséről,
  • minden hétfőn részt veszel a 30 perces konzultáción.

Néhány infó, ha megijedtél a feltételektől, de érdekel a program

Az online tanfolyam gond nélkül elvégezhető 4 hét alatt, amennyiben minden nap foglalkozol legalább 1 órát a feladattal. A videózáshoz adunk egy segédanyagot, továbbá csak 5 videót várunk majd tőled, amiről részletes tájékoztatást kapsz még a jelentkezés véglegesítése előtt.

Ha amiatt nem jelentkezel, mert nem akarsz videózni, akkor rossz hírem van. A vállalkozók többségének (hacsak nincs elég nagy tőkéje- ami nálad feltehetően nincs, különben fizetnél a programért) ma már elengedhetetlen kommunikációs eszköze a videó.

Miért indítom a pályázatot, miért van 4 díjmentes hely?

  1. A vírus okozta válság rengeteg embernek problémát okoz, én így szeretnék segíteni néhány motivált emberen.
  2. A videós anyagokat promóciós céllal felhasználom majd, sőt esettanulmányt írok a pályázatból, így népszerűsítve a fizetős programot.
  3. Vállalkozóként szívügyemnek érzem, hogy minél több embert bátorítsak a vállalkozói létre!