Már egy jó ideje törtem a fejemet azon, hogy a CLOUD, a személyes konzultációk, előadások és workshopok mellett milyen újabb projektbe vághatnék bele, ami tovább szélesítené a marketing repertoáromat.  Az ötlet nagyjából 2 hónapja meg is született és szerencsére Kovács Peti, szövegíró személyében egy “cinkos társat” is találtam. Közösen álmodtunk meg és végre a héten el is tudtuk indítani.:) 

A projekt pedig nem más, mint a KKV FM podcast csatorna.

Kinek ajánlom?

Mindenkinek, aki jelenleg  vállalkozik, valaha vállalkozott és újra kezdené vagy még csak vágyik arra, hogy belekezdjen egy vállalkozásba. Akár most fontolgatod az első vállalkozásod, akár régi motorosnak számítasz, megtalálhatod a számodra hasznos témákat és remélhetőleg értékes infókkal bővítheted tudásodat az adásaink meghallgatása után.

Milyen témákra számíthatsz a KKV FM-en?

Amit ígérünk, hogy őszintén, frankón, mellébeszélés nélkül beszélünk a vállalkozói lét során felmerülő  legégetőbb kérdésekről, kockázatokról vagy a még kiaknázatlan lehetőségekről. 

Belehallgatnál az adásainkba?

A podcast csatornánkat itt éred el>>

Ha pedig a jövőben sem szeretnél lemaradni a további adásokról, akkor kövesd be a KKV FM insta  és Fb oldalát, ahol folyamatosan tájékoztatunk téged a legújabb podcast adásokról!

KKV FM Instagram oldala>>https://instagram.com/kkv.fm?igshid=ngm05m968xeg 

KKV FM Facebook oldala>>https://www.facebook.com/KKV-FM-103894557937584/ 

Fontos infó, hogy 2 hetente jelentkezünk újabb témákkal. Hallgass minket főzés, takarítás vagy délutáni pihenő mellé! Ígérjük nem okozunk csalódást! 🙂