UPDATE: Az előadássorozat lezajlott! Ha érdekel a téma kövess, mert hamarosan újabb részekkel jelentkezem! 

Hogyan vágjak bele a vállalkozásba? Mi az első lépés? Mi az az üzleti terv? És a pénzügyi? Meg tudom én azt csinálni? Hogyan kezdjek bele a marketingstratégiába? Kell az egyáltalán nekem? Honnan szerezzek logót? Ki fogja megcsinálni a weboldalamat? HONNAN LESZ NEKEM ERRE MIND PÉNZEM?

 

Feltetted már te is magadnak ezeket a kérdéseket?

Hánykolódsz esténként az ágyban, mert nem tudod, meddig tart ki a félretett pénzed? Aggódtál már amiatt, hogy talán mégsem vállalkozni kellene, hanem visszatérni az unalmas, de biztonságot adó alkalmazotti létbe?

Akkor gyere el a Vállalkozó lettem! előadássorozat előadásaira, és válaszoljuk meg közösen ezeket a kérdéseket!

A Vállalkozó lettem! – Gyorstalpaló előadássorozat (kezdő) vállalkozóknak című előadássorozat elsősorban neked találtuk ki, ha kezdő- vagy újrakezdő vállalkozó vagy! Ha eljössz az előadásokra és módszeresen átgondolod az elhangzottakat,  biztosan nagyobb eséllyel leszel sikeres vállalkozó.

Kizárólag az előadáson való részvétellel nem váltod majd meg a világot. De olyan kapaszkodókat kaphatsz, amivel már könnyebben veheted az akadályokat. Ajánlunk majd könyveket, cikkeket, blogokat, szakembereket és tanfolyamokat, amikkel felvértezve már kevesebb álmatlan éjszaka gyötör majd, ezt garantáljuk!

“Ez is csak egy csali.El akar adni nekem valamit!”
Gondolhatod, és nem is rosszul.

Arra szeretném használni ezt az előadássorozatot, hogy megtaláljam a potenciális ügyfeleimet. Nem gondolkodhatok másképpen, ahhoz még nem elég nagy a havi bevételem.

Bővebben: Az előadásaim célja, hogy
– megtaláljam a kezdő/újrakezdő vállalkozókat, akiknek segítségre van szükségük marketing téren,
– elkápráztassam a résztvevőket és így meggyőzzem őket, hogyha valaha tanácsadóhoz fordulnak, engem válasszanak.

Azaz: 100% garancia, hogy az előadás nem egy üres sales előadás lesz, hanem a legtöbb információ, ami belefér egy előadásba.

Egy kis marketing lecke a mai napra:
– én azokat akarom az előadáson meggyőzni, hogy jöjjenek konzultációra, akinek MÁR van elég tőkéje és MEGVAN az elhatározása
– a többiektől csak egyet szeretnék: ámuljanak el, mennyire szakértője vagyok a témának, és ha EGYSZER tanácsadóra van szükségük, rám gondoljanak