December 12-én megtartottuk az első karácsonyi bulinkat a CLOUD csapattal.

Mindig igyekszünk alkalmat találni arra, hogy közösen is megünnepeljük az év fontosabb eseményeit. A karácsonnyal sem volt ez másképp. 
Batyus jelleggel zajlott a buli,  tehát mindenki hozott magával valami rágcsát vagy süteményt és persze kis aprósággal is készültünk egymásnak. Mi is a jól bevált név kihúzós ajándékozást választottuk,de egy kis csavarral! Hogy mi volt ez, mindjárt elmesélem!

Talán emlékszel az általános- és középiskolai karácsonyi ajándékozásokra: Hetekkel előtte kihúztuk a neveket, majd ment is a találgatás, kérdezgetés más osztálytársaktól: Fhú, hallod szerinted minek örülne a Bence, Kriszti? stb. A lényeg, hogy akkor volt időnk alaposan felkészülni, mit is szeretnénk ajándékozni a másiknak.

Na… a mi esetünkben ez kicsit máshogy volt. Mi csak a buli kezdetén húztuk ki a neveket, és még korábban megbeszéltük, hogy lehetőleg olyan dologgal készüljünk, aminek bárki örülne nemtől függetlenül, hiszen a csapatban van egy fiú is, Jani, aki valószínűleg nem repdesett volna örömében egy ajándék highlighter miatt. 

Tehát a buli eleje az ajándékozással kezdődött. Mindenki egy kedves mondattal jellemezte az általa húzott személyt, majd mi próbáltuk kitalálni, hogy kire is gondolt. Kisebb nagyobb sikerrel, de megbirkóztunk a feladattal.
Miután túl voltunk ezen és kellőképpen bekajáltunk a finomságokból, elkezdtünk játékokat játszani. A közönségkedvenc egyértelműen a “Ki vagyok én” volt. Tudod, a Becstelen Brigantyk filmből ismert játék, amikor egy kártyára felírsz egy híres valakit, a kártyát pedig a homlokodra teszed.


Összességében egy nagyon kellemes és vicces este volt. Igaz majdnem két héttel karácsony előtt tartottuk, de legalább meghozta a hangulatot mindenki számára. 
December 13-a nem csak a karácsonyi buliról szólt, hanem egyben a 2019-es év utolsó munkanapja volt a CLOUD számára. A kemény munka hívei vagyunk,de ugyanakkor hiszünk a pihenés feltöltő erejében is, így január elejéig 3 hetes szabadságra megy mindenki.

Reméljük ti nektek is kellemesen telik a készülődés és békés, boldog karácsonyotok lesz szeretteitek körében!