Megtartottuk az őszi fotózásunkat és nagy örömömre már a megújult csapattal, – a nyáron 6 főre, majd ősszel 8 főre bővültünk – a megújult irodában. A fotózás sokáig képlékeny volt, hiszen nemrég költöztünk be és kellett néhány fontos előkészület.

Az új otthonunkra a Paulay Ede utcában találtunk rá egy szerencsés véletlennek köszönhetően. A nyári beköltözést követően számos elvégzendő feladatunk volt az irodában:

  • újra kellett festeni a falakat,
  • lomtalanítani kellett,
  • vettünk új bútorokat és
  • az új dekorációt is összehoztuk.

Az utolsó pillanatban, de sikerült befejeznünk a munkálatokat. A fotózást megelőző napon még 4 órát bajlódtunk az új polcok felfúrásával és a szoba új bútorainak berendezésével, de teljesen megérte.

A polcok beszerzésén kívül  az asztalokat és a székeket is kicseréltük, valamint egy nagy whiteboard került az iroda központi részébe. Annyira más érzés bejönni és itt dolgozni!

Végre egy olyan helyen tudjuk tovább építeni az ügynökséget, ahol otthonosan érezzük magunkat és a saját arculatunkat tükrözi.

A fotózás november 17-re, vasárnapra esett. Lassan kifogyunk az Instagramra szánt képeinkből, így szükségszerű volt egy újabb fotózás.

Csató Zsuzsi, a már jól bevált fotósunk készítette a képeket. Zsuzsi nagyon profi és mindig igyekszik a maximumot kihozni belőlünk, hogy jól mutassunk a közösségi médiában.

A fotózás reggel 9-kor kezdődött és nagyjából 13 óráig tartott, ahol a csapat fotózásán kívül sor került a partnerfotókra is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt követően terülj, terülj asztalkámmal készültünk. Ebédre pedig – ahogy a filmekből tanultuk – pizzát rendeltünk nagy mennyiségben. Természetesen a délután nem csak a kajáról szólt.

Lehetősége volt mindenkinek, hogy akivel még korábban nem sikerült személyesen találkoznia, most megtegye. Ezen kívül a networking lehetősége is adott volt az ügynökség tagjai, a partnerek és az ügyfelek között.

A fotózáson sikerült olyan partnerekkel és ügyfelekkel közös képet lőni, akikkel eddig nem:

  • Ricsi (KisNagy Autóbérlés), akivel viccesen pózoltunk a kamerának;
  • Adamecz Máté (szövegíró partner), akivel már több közös projektünk is volt, de most találkoztunk először személyesen;
  • Gyulovics Eszti (webes partner), akivel ezer éve dolgozunk együtt és barátok is vagyunk, mégis ez az első közös képünk;
  • Heinrich Fruzsi (grafikus partner), aki a CLOUD csapat Dorkájának tesója;
  • Offenbecker Jocó (Facebook és Google Ads marketing specialista), aki a pizzára már nem maradt, mert várták otthon ebéddel.

Amennyiben szükséged lenne bármelyik partnerünk szakértelmére, az alábbi linken megtalálhatod elérhetőségeiket: https://iriszbabanics.com/partnerek/

Ami a legszupibb, hogy Bíró Orsi (InvenQ) és Fodor Betti (Retcon) eljöttek úgy, hogy közös képünk már van, csak a bandázás kedvéért.

Sajnos többen lemondták az influenza szezon miatt. Remélem a tavaszi fotózáson még többen leszünk majd (bár ki tudja, beférünk-e akkor az irodába).

Összességében nagyon jól sikerült ez a fotózás is és alig várom, hogy meglessem a végleges verziókat.