Nyár óta tervezgettem, hogy megteremtem az első hagyományát a Cloud Ügynökségnek: 3 havonta elmegyünk közösen reggelizni egy budapesti, különleges kávézóba, hogy kiszakadjunk az irodai környezetből.

Így történt, hogy október 9-én már a kibővült társaságnak, vagyis 9 főnek kellett asztalt foglalnunk. Nagyon jókor jött ez a következő alkalom, hiszen két új csapattagunk beilleszkedését is előre lendítette, mindenki jobban megismerhette a másikat.

Ám nehogy azt higgyétek, hogy minden ilyen flottul ment…

Történt ugyanis, hogy amikor megérkeztünk a megbeszéltek szerint 9 órára a Károly körúti reggelizőhöz, zárva volt. Sajnos semmi értesítést nem kaptunk, csak egy tábla fogadott minket a bejáratnál: Műszaki okok miatt a Reggeliző a mai napon zárva tart.

 

Így arra kényszerültünk, hogy Budapest belvárosában találjunk minél hamarabb egy reggelizőt, ahova beférünk kilencen. Szerintem legtöbben tudjuk, hogy ez nem könnyű feladat.

Arról nem is beszélve, hogy nagyon éhesek voltunk már. Szóval képzeljétek el a 9 fős csapatunkat, ahogy az éhségtől egyre gyengülve, de fokozódó dühvel keresi a megfelelő helyszínt a belvárosban. Persze a humorunkat nem veszítettük el teljesen, azt mondtuk, ez egy Kincskereséssel egybekötött csapaétítés.

Nagyjából 10 óra magasságában találtunk végre egy helyet, ami szimpatikus volt, befértünk és még ülőhelyünk is akadt.

Tudjátok hol? 2 perc sétára az irodánktól.

Végülis persze egy jót bruncholtunk a csapattal. Nagyon finomak voltak az ételek és mindenki jobban megismerte a másikat. Legközelebb 3 hónap múlva megyünk megint, reméljünk akkor majd flottabbul megy a hely felderítése.