Szeptember 19-én esküvői fotózáson vettünk részt. Ne vegyétek olyan komolyan, munka alapon történt a fotózás. Senki sem házasodott meg a csapatból. A lényeg a lényeg, hogy Koronics Kata esküvőszervező, az egyik új ügyfelünk szeretett volna egy egy új weboldalt és hozzá profi esküvői fotókat. Szerintem minden csapattag nagyon várta fotózást, főleg mert extra szerepet is vállaltak benne, nem csak a szervezői voltak…

Kata profiként vállalja egész esküvők teljeskörű szervezését és lebonyolítását, de akár részfeladatokra is meg lehet bízni. Link: https://www.koronicskata.com/ A fotózás a péceli Ráday-kastélyban zajlott, ami elég impozáns helyszínnek minősült. Gyönyörű dísztermei és külső udvara tökéletes helyszínül szolgált a fotózásunknak, ráadásul nagyon közel van Budapesthez.

A Cloud csapaton kívül mások is hozzájárultak a fotózás sikerességéhez. Dobó Zsanett a profi sminkért, Nagy-Mihályi Móni fodrász a menyasszony frizurájáért és Gézáné Angalét Katalin a dekorért felelt. A fotókat Kollarik Ági fotós készítette.

Na de miért is volt mindenki izgatott? A csapatunk nagy része lányokból áll. Mindenkiről elmondható, hogy akiknek még nem volt saját esküvője, kicsit jobban bele akart látni, hogyan is zajlik a Nagy Nap. Két csapattagunk is jegyben jár, szóval adott volt, hogy egyikük legyen a modell a fotózásra. Gyetvai Eszti és párja Andris el is vállalták ezt a szerepet.

A fotózás nagyjából 3 órát vett igénybe. Minden nagyon flottul ment, úgyhogy elégedetten távoztunk a helyszínről. Nagyon várjuk már a végleges képeket illetve azt is, hogy elkészüljön Kata weboldala, amit kicsit vicces módon esküvői modellünk, Gyetvai Eszti fog elkészíteni.