Aki ismer és követi a munkásságomat, korábban is találkozhatott IGTV videókkal az Instagram oldalamon. A legelső IGTV sorozatom témája a következő volt: Hogyan verik át a vállalkozókat. Ez a sorozat 5 részt ölelt fel. Már ezeknek a videóknak  a forgatásán is sokszor egy újabb IGTV sorozaton járt az eszem. Meg is mondom mindjárt, miért.

Én gyakran járok pszichológushoz vagy coachoz, szerintem ezek a szakemberek sokat segítenek a fejlődésben, az önismeretben. Így jött az ötlet, hogy a következő sorozat szóljon a vállalkozók pszichológiájáról.

A sorozat célja, hogy olyan témákról beszélgessünk, ami minden vállalkozó életében jelen van, és hatással van a cége teljesítményére.

Az első  két vállalkozók pszichológiája videóról érdemes tudni, hogy telefonnal készült, így a hang- és a vágás minősége nem tökéletes. Hiszek abban, hogy a most kész jobb, mint a tökéletes.

Természetesen én is szeretem, ha professzionális munka kerül ki az Instagram oldalamra, ezért már fel is vettem a kapcsolatot egy profi videóssal (Tucan Project), szóval nemsokára menőbbek lesznek az interjúk.

 

A sorozat első részének témája: Halogatás, a vállalkozás megrontója.

Szilvivel beszélgettem arról, hogy hogyan ismerheted fel, ha halogatsz. Ezen kívül kitértünk arra is, hogy Szilvi milyen tippeket ajánl a halogatás elkerülésére. Arról is szó esett, hogy mikor jön el az a pont, amikor már súlyosnak tekinthető a helyzet és szakember segítségének bevonása indokolt.

Nem ez volt az utolsó Vállalkozók pszichológiája rész. A következő részben Hosszú-Tóth Melinda lesz a beszélgetőtársam, aki a PSZICHORENDELÉS alapító pszichológusa. Arról fogunk beszélgetni, hogy a vállalkozás elindításának késleltetése miért történik.

 

Ezen kívül a következő témákkal fogok még jönni a későbbiekben:

-Párhuzam a főállás és  a vállalkozás között.

-Létezik-e egyensúly a magánélet és a munka között?

-Hogyan gazdálkodjunk jól az időnkkel?

 

Én nagyon élvezem ezt az új projektet és azt is, hogy ilyen profi szakemberekkel dolgozhatok együtt.

Ha továbbra is érdekelnek titeket az új IGTV sorozatom részei, akkor kövesd figyelemmel az Instagram oldalamat, hiszen két hetente új Vállalkozók pszichológiája résszel jövök.