Már korábban sokszor megemlítettem, hogy lassan 3 éve vállalkozok, viszont most jutott el oda a vállalkozásom, hogy első Instagram fotózásom lebonyolításra került.

A helyszín nem más mint, az ImpactHub Budapest volt, hiszen legtöbbször innen dolgozom. Hogy miért is itt, a Ferenciek terén található közösségi irodába szerveztem a fotózást?

Még kezdő vállalkozóként host voltam náluk, így nem kellett tagsági díjat fizetnem. Arról nem is beszélve hogy nagyon barátságos kis közösség alakult itt ki.
A mindennapi munkán kívül ide szervezem a workshopokat is.

A fotózáson rajtam és asszisztensemen, Ábelen kívül ügyfelek és partnerek is egyaránt résztvettek. Ügyfeleim közül itt volt Gyöngyi és Orsi (LadyLavender), Vivi (Barefoot), Betti (Retcon), Zsuzsi (IttaSzezon), Dóri (Halszem Meseműhely), Orsi (InvenQ) és Éva (Máktorta Catering), de ezen kívül Kata és Peti (szövegíró) valamint Barna (marketing gépész) partnereim is fotózva lettek.

Elmondhatom, hogy mindannyian nagyon élveztük az első közös fotózást. A nap kicsit hosszúra sikeredett, de annál inkább jó hangulatban telt. A tervek szerint 6 hónapra elegendő kép készült el, amit majd az Instagramon használunk fel.