A kkv marketing túlmutat a hagyományos marketing keretein. Tartalmaz PR és SALES feladatokat is, sőt – ahogy a cím is mutatja – sokszor a rendezvényszervezés is a mi feladatunk. Ezért is szeretem ezt a területet, mert sose unalmas és tele van kihívásokkal.

Az egyik legrégebbi ügyfelem, a Mesharray számára rendeztünk két offline és egy online rendezvényt, ahol az összes résztvevő meghaladta az 500 főt. A vállalkozás filmes- és játékfejlesztés területen tanít speciális 3D modellezést. A mai napig tanulom az egyes tanfolyamok és modulok közötti különbséget, de lám, a különleges téma nem akadály egy marketinges számára, így is nagyon szép eredményeket érünk el.

A rendezvényt a BGE nagyelőadójában tartottuk. A program központi elemét a Mesharray oktatójának, Pricz Ágostonnak az előadása adta, de vendégelőadónak meghívtuk a Broadtest csapatát is.

A rendezvény promóciós tevékenységén túl a mi felelősségünk volt a szervezés több területe és az összes helyszíni- vagy utókommunikáció is.

Nagyon izgalmas volt egy ekkora rendezvény kitalálásában, megszervezésében és lebonyolításában részt venni. Alig várom a következő kihívást ezen a területen!