A 2019-es évet egy különleges rendezvénnyel kezdtem. Kertész András karrier-újratervezésén. A workshop meglepően népszerű volt, a várt 5-10 érdeklődő helyett 75-en regisztráltak online, és több mint 40-en jöttek el.

Andrist régóta ismerem. Kezdetben a coachom volt, majd 13 hónapig egy webshopot vezettem, aminek ő volt az egyik tulajdonosa. A webshop után lettem vállalkozó, és a 13 hónap alatt tanultak rengeteget segítettek a vállalkozás gyors fellendülésében. Azóta újra és újra változtak kettőnk között a szerepek. 2018-ban megint a coaching ügyfele lettem, ő pedig az én marketing ügyfelem.

A rendezvény gerincét Andris előadása adta. Coachként főként olyanoknak segít, akik változtatni akarnak az életükön, gyakran a karrierjükön. Ezekről a tapasztalatairól beszélt, mondott történeteket és mutatott hasznos technikákat is.

Engem azért (is) kért fel vendégelőadónak, mert az én történetem a karrierváltásokról az ő története is egy kicsit a fenti összefonódások miatt.

Az előadásomnak két része volt: az elején elmeséltem a sajt sztorimat, és igyekeztem összeszedni azokat a tulajdonságokat, amik azokat jellemzik, akik elégedettek a karrierjükkel.

Nem csak azt mondtam el, hogy most milyen jól érzem magam a bőrömben, hanem meséltem arról az időről is, amikor random sírógörcsök törtek rám az utcán, a metrón, a plázában.

Az előadásom második felében próbáltam gyakorlati tudást is átadni, ezért a jó önéletrajz 10 pontját vettük végig a hallgatósággal.

A rendezvény legjobb része azonban a vége volt: többen odajöttek hozzám, és tanácsot kértek, vagy egyszerűen megköszönték a lelkesítő, inspiráló szavakat.

Andris pedig később azt is elmesélte, hogy ő is sok visszajelzést kapott, és a legtöbben engem is megemlítettek, örültem nagyon annak, hogy ott voltam az előadáson.

Andrisról és munkájáról itt olvashatsz bővebben: https://kerteszandras.hu/