Idén ősszel felkértek, hogy kettő végzős csoport számára vezessem a Marketing stratégia szemináriumot a Budapesti Gazdasági Egyetemen. A hallgatók a Pénzügyi és Számviteli Karon tanulnak, és szeptember óta dolgozunk együtt minden csütörtökön.

A szemináriumi órákon kívül októberben tartottam egy előadást is a nagyelőadóban, ami szuper élmény volt! Kicsit egy filmben éreztem magam, ahogy a katedrán állok és magyarázok a hallgatóknak, akik közül voltak akik figyeltek, voltak akik telefonoztak, voltak akik aludtak. Igazi egyetemi élmény! ::))

Az féléves feladat az volt, hogy kaptak egy esettanumányt (egy induló vállalkozást vagy egy létező céget) és ki kellett dolgozniuk egy marketing stratégiát. Az elmúlt 3 hétben a beadandókat olvastam és a prezentációkat hallgattam, és annyira pozitív csalódás volt, hogy az leírhattalan! Mindegyik összeszedett volt, átgondolt és kreatív. Élvezetes volt a részének lenni!

Ma volt az utolsó óránk, és azt kell mondanom, hogy szuper volt! Felkészült, lelke és nagyon okos hallgatóim voltak, akikkel szuper volt együtt dolgozni!