Az előző posztban olvashattál a könyvről, most egy kis élménybeszámolót tartok a két zártkörű könyvbemutatóról.

November 27-én reggel a Hi5!-ban kedtünk, ott volt a sajtótájékoztatónk. A könyv sajtóvisszhangja jobb volt, mint amilyenre számítottunk: megjelent velünk egy 3 oldalas interjú a Haszon Magazinban, plusz többek között írt rólunk a MédiaPiac, a Trande Magazin és a Médiainfó is.

Az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához c.könyv sajtóvisszhangja jobb volt, mint amilyenre számítottunk: megjelent velünk egy 3 oldalas interjú a Haszon Magazinban, plusz többek között írt rólunk a MédiaPiac, a Trande Magain és a Médiainfó is.

A sajtótájékoztató után a Gregersen Art Pointba mentünk, ott tartotottuk a könyvbemutatókat. 27-én a könyv előrendelői és néhány meghívott vendég volt jelen, 28-án a szakmai meghívottakat vártuk.

A rendezvényeken arra is figyeltünk, hogy trendi legyen a helyszín (egy galériában tartottuk), a catering (az USA-ból lestük el a popcorn és csokissüti ötletet) és a kiegészítő programok is (volt egy fotófal és egy szelfigép).

Az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához c. könyv bemutatóján arra is figyeltünk, hogy trendi legyen a helyszín (egy galériában tartottuk), a catering (az USA-ból lestük el a popcorn és csokissüti ötletet) és a kiegészítő programok is (volt egy fotófal és egy szelfigép).

Mindkettő bemutatón ugyanaz volt a program, csak a panelbeszélgetők voltak mások.

Program:
– Köszöntő
– Könyvbemutató
– Az Instagram stratégia elemi fontossága – Babanics Írisz
– Hogyan mesélnek a képek? Válassz ütős insta arculatot! – Csató Zsuzsi
– A követőszerző szoftver egy eszköz, nem helyettesíti a kemény munkát! – Kovács Laci
– Partnerkapcsolatokkal a sikeres (insta) kommunikációért – Heinrich Dorka
– Az esettanulmány eredményei
– Instagram 2019 – üljünk-e fel a legújabb hullámokra? panelbeszélgetés

Az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához c. könyv bemutatóját Babanics Írisz kezdte a stratégia fontosságáról tartott előadásával.

Az első napon három szuper résztvevője volt a panelbeszélgetésnek:
– Magyar Kata, Head of Operation, ParashoutApp
– dr. Nagy Szczecina Vivi, tulajdonos, Barefoot Hungary
– Gazdag Tündi, influencer, Numbava

A második napon pedig négyen beszélgettek a legújabb insta trendekről, például arról, hogyan jelennek meg a lokáció alapú funkciók ezen a platformon is:
– Magyar Kata, Head of Operation, ParashoutApp
– Katus Krisztina, Social Media Menedzser, Telekom
– Káli György, Founder, SD4Good
– Vedres Tamás, tulajdonos, BeBrand Agency

Az Útmutató a Magyar Üzleti Insta Világához c. könyv bemutatója második napján pedig négyen beszélgettek a legújabb insta trendekről, például arról, hogyan jelennek meg a lokáció alapú funkciók ezen a platformon is: - Magyar Kata, Head of Operation, ParashoutApp - Katus Krisztina, Social Media Menedzser, Telekom - Káli György, Founder, SD4Good - Vedres Tamás, tulajdonos, BeBrand Agency

Mindkettő rendezvény nagyon jól sikerült, minden visszajelzés ezt erősítette. A hangulatot pedig tovább fokozta az egyik ügyfelem, a Selfiemat által biztosított szelfigép.

Azt pedig örömmel jelentem, hogy minden könyvünket megvásárolták, így nyomtatott példánnyal már nem szolgálhatunk. Ha azonban érdekel, akkor egy jelképes összegért tiéd lehet az eBook formátum, plusz hozzáférhetsz az online mellékletekhez és a könyvbemutatón készült előadások videós anyagához is! Részletek: https://instexperts.hu/